Dr. Vasas Péter bariátriai sebész

dr Vasas Péter sebész
dr Vasas Péter sebész

Dr Vasas Péter az orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte 1999-ben. Sebészi szakvizsgáját a Semmelweis Egyetemen 2006-ban kapta meg. Ezt követően az Országos Gyógyintézeti Központban dolgozott sebész szakorvosként, majd az Egyesült Királyságban tanulta a gyomor- és nyelőcső sebészetet, illetve a minimálisan invazív sebészet fogásait. 2011-ben Belgiumban, Dr Bruno Dillemans bariátriai sebészeti osztályán dolgozott fellow-ként, majd pedig 2012-ben a Lutoni Egyetemi Kórházban bariátriai sebészeti Fellowship keretében végezte az első túlsúlycsökkentő műtéteket. Jelenleg a Doncaster Royal Infirmary-ben konzultáns bariátriai sebész, 2016-tól kezdve pedig a Duna Medical Centerben is végzi a gyomor bypass és sleeve  műtéteket.

A "Roux-en-Y gastric bypass értékelése primer és szekunder bariátriai műtétként és hatása a 2-és típusú cukorbetegségre" című dolgozatával PhD minősítést szerzett 2017-ben és azóta is a cukorbetegség és a metabolikus sebészet maradt a fő érdeklődési és kutatási területe.

2019. januárjától kezdve a legrangosabb szaklap, az Obesity Surgery szerkesztőbizottsági tagja.​

Anasztomózis elégtelensége és műtéti halálozása egyaránt 0 (nulla) az eddig végzett 990 bariátriai műtétje során és valamennyi műtét eredménye fel van töltve egy internetes adatbázisba, mely nyilvánosan elérhető az nbsr.e-dendrite.com oldalon angol nyelven.

Az évek során részletes nyelőcső- és reflux-sebészeti képzést kapott, az ennek kapcsán megszerzett tapasztalatát kamatoztatja a reflux- és achalasia műtétek során.

2022. novemberétől Kiss-Leizer Márton klinikai szakpszichológus közreműködésével bővítjük a szolgáltatásainkat.

Kiss-Leizer Márton klinikai szakpszichológus, 2017-ben végzett pszichológusként az ELTE-n, 2021-ben tette le a klinikai szakpszichológiai szakvizsgáját a Semmelweis Egyetemen.

Jelenleg a Nyírő Gyula Kórház pszichiátriai osztályán dolgozik, pszichoterápiás és pszichodiagnosztikai feladatokat ellátva. Az elmúlt években sokrétű tapasztalatra tett szert, így a pszichiátria mellett dolgozott pszichoterápiás szakambulancián, pulmonológiai klinikán és sebészeti osztályon is. A klinikai munka mellett kutatással is foglalkozik, főbb érdeklődési területei közé tartoznak az evészavarok, a kényszerbetegség és az elhízás kognitív viselkedésterápiás kezelése. Célja, hogy a hozzá fordulóknak biztonságos, elfogadó légkörben nyújtson bizonyítottan hatékony pszichoterápiás eljárások révén segítséget.

Szeretettel várunk mindenkit a rendelésén, melyek hétfőnként, 17.00-tól 20.00-ig lesznek elérhetőek.

Ára: 22.000 Ft/45 perc.

Kiss-Leizer Márton pszichológus
Kiss-Leizer Márton pszichológus

Dr. Vasas Péter

bariátriai sebész

Kiss-Leizer Márton

klinikai szakpszichológus