LIFE2.0 komplex vitamin

"...hogy az új élet még könnyebb legyen..."

LIFE2.0 multivitamin® tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot, amire szüksége van bariátriai műtét (gyomor bypass vagy sleeve) után. Túlsúlycsökkentő műtét után bizonyos vitaminok felszívódása jelentősen csökken, leginkább a vas, kalcium, D vitamin és a B12 vitamin felszívódása érintett. Emiatt műtét után vitaminok szedésére feltétlenül szükség van, mert nem megfelelő bevitele esetén tartós egészségkárosodás léphet fel, vészes vérszegénység (anémia) alakulhat ki, súlyosabb esetekben pedig idegrendszeri károsodás és csontritkulás is előfordulhat.

A LIFE2.0 komplex vitamin tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot, ami napi szinten szükséges bariátriai műtét után. A gondos tervezésnek köszönhetően mindezt olyan formában, hogy a szervezet a legjobban tudja hasznosítani azokat (pl. a cink-réz arány 11:1, a kalcium citrát formájában, az A-vitamin béta-karotin formájában került bele, s a magas B12 vitamin tartalma miatt a 3 havonkénti B12 vitamin injekcióra sincs szükség)​.

A mellékelt 2 adagolókanálnyi vitamin (9 gramm) joghurtba, kefírbe keverésével a szervezet megváltozott vitamin igényét teljesen kielégíti, s a por formátum miatt még nyelési nehezítettség esetén is könnyen fogyasztható.

A vitamin kifejlesztésekor figyelembe vettük a Nyugat-Európában kapható készítmények összetételét, de a helyi igényekhez igazítottuk azt. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a vitamin tervezése és gyártása teljes mértékben Magyarországon történik, az alapanyagok pedig a világ vezető gyártóitól származó kiváló minőségűek. A hasonló (Nyugat-Európában, illetve az USA-ban gyártott) készítményekhez képest így a vitamin mintegy 30-40 %-kal kevesebbe kerül. Nem utolsó sorban pedig megvásárlásával a magyar munkaerőt és a know-how-t támogatja. További információk a www.life20vitamins.com oldalon találhatóak.

A készítmény kizárólag túlsúlycsökkentő műtét után rendelhető és szedhető. Amennyiben az Ön műtétjét Dr. Vasas Péter (Duna Medical Center) végezte, úgy külön igazolás nem szükséges róla. Amennyiben műtétjére más intézetben került sor, akkor a készítmény első alkalommal való megrendeléséhez szükséges egy orvosi zárójelentés scannelt formátumban eljuttatása részünkre. Ismételt rendeléskor erre nem lesz szükség. A termék számlája önkéntes egészségpénztári számlára elszámolható és visszaigényelhető.​

Gyártatja és forgalmazza: LIFE 2.0 Biotechnológiai Kft.
Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet 2020.10.26-án a terméket "speciális gyógyászati célra szánt " termékké minősítette. Notifikációs szám: T/2939/2020.

Árak (2023.01.01-töl):

  • 3 havi adag (3 zacskó, összesen 825 g multivitamin por, lejárati idő: 2024. 04. hónap): 32 760 Ft (5% Áfával)

  • 4 havi adag (4 zacskó, összesen 1100 g multivitamin por, lejárati idő : 2024.04. hónap), ajándék vanília, csokoládé, banán vagy eper ízű meal replacement porral: 43 680 Ft (5% Áfával)

  • 5 havi adag (5 zacskó, összesen 1375 g multivitamin por): 49 140  Ft (5% Áfával, 10% kedvezmény az eredeti árból)

  • 9 havi adag (9 zacskó, összesen 2475 g multivitamin por): 83 538 Ft (5% Áfával, 15% kedvezmény az eredeti árból)​

​Szállítási díj Magyarországon belülre: Csomagpontokra vagy Z-Boxba a kiszállítás ingyenes (a www.packeta.hu segítségével). Házhozszállítás további 1500 Ft.​

Szállítási díj külföldre: ország-függő, kérjük érdeklődjön megrendelése előtt.

life2.0 vitamin összetétele
life2.0 vitamin összetétele

Összetétel

Kérdése van a vitaminnal, a vitamin megrendelésével kapcsolatban?
life2.0 vitamin alapcsomag
life2.0 vitamin alapcsomag

Megrendelőlap

Várjuk Instagram oldalunkon is